Mathieu van der Poel

Wereldkampioen Mathieu van der Poel showt voor het eerst zijn regenboogtrui in Etten-Leur!

Zowel Peter Kop, directeur van Las Montage Holland en wij als organisatie zijn bijzonder vereerd en trots dat wij u kunnen melden, dat Mathieu van der Poel 20 augustus in Etten-Leur te bewonderen zal zijn.
Wij hebben de primeur dat Mathieu na het WK als eerste zijn regenboogtrui komt showen aan ons in Etten-Leur! We hebben een topper binnengehaald waar eenieder van mee kan genieten, en dat met gratis entree! 

Vorige week hebben we allemaal op het puntje van onze stoel gezeten en van daaruit opgesprongen toen Mathieu van der Poel wereldkampioen werd in Glasgow!

Wat een wedstrijd en wat een kampioen die Mathieu! Voor ons als organisatie en Jacco Snepvangers van Aannemersbedrijf van Agtmaal was er maar één wens en één doel en dat was de wereldkampioen Mathieu van der Poel naar Etten-Leur zien te halen. Ondanks zijn overvolle programma wilde Mathieu toch graag in zijn streek zijn spiksplinternieuwe trui aantrekken en aan alle wielerliefhebbers laten zien. En we gaan het allemaal aanschouwen 20 augustus in het gastvrije Etten-Leur. Mathieu zag er al blakend van gezondheid uit, de regenboogtrui zal Mathieu nog meer extra glans geven.

Dit jaar waren er al grote zeges in Strade Bianche, Milaan-San Remo, Parijs-Roubaix, Ronde van België, het WK veldrijden in Hoogerheide en nog veel meer, maar het meest vers in het geheugen, 6 augustus wereldkampioen op de weg in Glasgow. Mathieu wat hebben we van je genoten en wat ben je toch een kanjer! Laat ze in Etten-Leur de handen op elkaar krijgen want dat heb je dik en dik verdiend!