Jordi Meeus

Jordi Meeus, de winnaar etappe ‘Champs-Élysées’, maakt zijn opwachting in Etten-Leur 🚴🏼

Jordi Meeus, de rappe 25-jarige jongeman uit Lommel, België, versloeg al het sprintersgeweld tijdens de laatste etappe op de Champs-Élysées van de Ronde van Frankrijk.
190 cm lang en 80 kilogram schoon aan de haak, dat is Jordi Meeus! Máár snel dat hij is in de laatste meters, een genot om te aanschouwen, zo snel!
Prachtige overwinning van deze talentvolle renner die ook al eerder winnaar was in 2022 van de 5de etappe in de ronde van Groot-Brittannië en de Primus Classic.
Directeur Jaochi Ho van McDonald’s Etten-Leur heeft Jordi goed gevolgd tijdens de afgelopen Ronde van Frankrijk en was erg gecharmeerd van deze loyale Belg.
Een hele sociale renner, maar in de sprint ieders vijand, want Jordi is echt een snelle makker. Met zijn 25 jaar zit er nog zeker potentie en groeimogelijkheden in dus wij gaan nog vaak van Jordi Meeus horen. Wij zijn blij hem te kunnen presenteren en gaan ervan genieten op zondag 20 augustus in Etten-Leur en dat is mede dankzij de heer Jaochi Ho van McDonald’s Etten-Leur!