Demi Vollering

Opnieuw de gele trui exclusief in Etten-Leur! 

Demi Vollering, de succesvolste wielrenster van het jaar, start éénmalig dit jaar in een criterium én dat is in Etten-Leur! Zij zal nergens anders te bewonderen zijn dan tijdens de Las Montage Holland Profwielerronde van Etten-Leur. De onderhandelingen liepen al een tijdje maar vanwege diverse verplichte afspraken kon er uiteindelijk een opening gevonden worden mede dankzij J&J Machineverhuur.
Nog een keer met haar voorbeeld Annemiek van Vleuten de strijd aangaan in en om de Markt in Etten-Leur, daar heeft ze zin in.
Joris Lambregts en Juan Dekkers, de drijvende krachten van J&J Machineverhuur zijn bijzonder verheugd dat zij hun idool zo ver hebben gekregen dat ze start in Etten-Leur. Want het is toch niet normaal wat deze dame al heeft gewonnen dit jaar zegt Joris; Strade Bianche, Dwars door Vlaanderen, Amstel Goldrace, Luik-Bastenaken-Luik, Waalse Pijl, Nederlands Kampioen en natuurlijk de Ronde van Frankrijk. En ja het zou zomaar kunnen dat ze ook nog even wereldkampioen gaat worden een week voor het wielerfeest van Etten-Leur. Hoe mooi zou dat zijn! De mannen van J&J Machineverhuur zijn er verschrikkelijk blij mee dat zij het mede tot stand hebben kunnen brengen dat Demi Vollering in Etten-Leur van start gaat en dat allemaal voor iedereen die wil komen kijken met gratis entree! Demi doe je best en Joris en Juan zijn er als de kippen bij om je aan te moedigen!