Lotte Kopecky

Nog een wereldkampioen aan de start in Etten-Leur: Lotte Kopecky!

Wow, het is gelukt om wereldkampioene Lotte Kopecky naar Etten-Leur te halen dankzij Las Montage Holland! Zondag 20 augustus staat zij om 15.30 uur aan de start aan de Anna van Berchemlaan. Daar zijn wij en onze hoofdsponsor Peter Kop, van Las Montage Holland, super blij mee. Wat een powervrouw, en wat zij afgelopen 13 augustus op de weg deed, was fenomenaal. Een meer dan verdiende wereldkampioen is Lotte Kopecky! Een dikke proficiat en petje af voor Lotte!
Lotte heeft al een geweldig wielerseizoen gefietst, zij won onder andere: Omloop het Nieuwsblad, Nokere-Koerse, Ronde van Vlaanderen, Veenendaal-Veenendaal en Dwars door het Haagland.
Ook werd ze Belgisch kampioen tijdrijden en op de weg snoepte ze de Belgische driekleur ook even mee. Ze werd tweede in de Tour de France mét de groene trui. Een wielerseizoen om u tegen te zeggen. 
Peter Kop van Las Montage Holland is wielerliefhebber en kan alleen maar genieten van dit soort atleten en is dusdanig in zijn nopjes dat Lotte acte de présence geeft tijdens de 15de Las Montage Holland Profwielerronde van Etten-Leur! We gaan genieten van kersvers wereldkampioen Lotte Kopecky!