WEDSTRIJDPARCOURS

een rit door
het hart
van Etten-Leur

De Las Montage Profronde Etten-Leur presenteert een uitdagend parcours dwars door het stadscentrum, waarbij fietsers hun kracht en behendigheid kunnen tonen. Met technische bochten, lange rechte stukken en een sfeervolle omgeving biedt het evenement een boeiend schouwspel voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het parcours test de stuurvaardigheden en snelheid van de renners, terwijl het publiek geniet van de competitieve strijd en de dynamische achtergrond van Etten-Leur.

Toeschouwers krijgen door strategisch geplaatste kijkpunten de kans om de actie van dichtbij te volgen, waardoor de race niet alleen een leuke vaardigheid voor de renners is, maar ook een feest van gemeenschapszin en sportieve geest. Het evenement trekt een breed publiek, waardoor het een levendige en energieke sfeer creëert die de stad verenigt. De profronde is een hoogtepunt voor Etten-Leur, waarbij de passie voor wielrennen en de saamhorigheid van de gemeenschap centraal staan.

IN HET KORT

Afstand

1,2 kilometer

Starttijd

10.00 uur

Parcours

Het parcour van De Las Montage Holland profronde Etten-Leur biedt een uitdagende route door het hart van de stad, waar renners hun kracht en behendigheid kunnen tonen. Met bochten, rechte stukken en een sfeervolle omgeving is het een spektakel voor zowel deelnemers als toeschouwers.

ParkourParkourParkour

Informatie

Het programma blijft op hoofdlijnen gelijk aan dat van voorgaande jaren. Start en finish aan de Anna van Berchemlaan. Het zelfde parcours als voorgaande jaren, dwars door het centrum. Een grote VIP tent in het Oderkerkpark / Anna van Berchemlaan en daar tegenover een grote tribune. Op de Markt komt een podium voor live entertainment.

START

Anna van Berchemlaan 1a
Anna van Berchemlaan
Lambertusstraat
Markt
Markthof
Hof van den Houte
Torenpad
Anna van Berchemlaan

FINISH

Anna van Berchemlaan 1a

Over het evenement

Alles wat je
moet weten

Voor iedereen die de spannende actie van de Profwielerronde Etten-Leur van dichtbij wil meemaken, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Of je nu een doorgewinterde fan bent of voor de eerste keer komt kijken, hier is alles wat je moet weten om jouw bezoek zo aangenaam en soepel mogelijk te laten verlopen.