Daan Hoole, Nationaal kampioen tijdrijden naar Etten-Leur

Nationaal kampioen tijdrijden Daan Hoole tekent contract voor Etten-Leur

Daan Hoole, de coureur van Lidl-Trek, heeft zijn contract ondertekend voor de Las Montage Holland profronde van Etten-Leur.
David Verlaar, directeur van schildersbedrijf D&J Verlaar, heeft afgelopen juni in Steenbergen deze hardrijder nationaal kampioen tijdrijden zien worden en was daar erg van onder de indruk. “Hele mooie stijl en ontiegelijk hard zoals die Daan daar rondreed. Past wel bij ons bedrijf D & J Verlaar, bij ons moet het bij oplevering van ons werk namelijk ook heel mooi en stijlvol zijn”.
Daan Hoole werd in 2019 ook al nationaal tijdrijden bij de belofte en deed dat dit jaar in Steenbergen bij de grote jongens dunnetjes over. En ja, Etten-Leur begint met het onderdeel dat hem het beste past, namelijk een korte tijdrit! Reken maar dat Daan Hoole hiervoor gemotiveerd is en dat de concurrentie van goeden huize moet komen om enigszins bij deze hardrijder in de buurt te kunnen komen.  Zowel David Verlaar als zijn dochter, rondemiss Fleur, zijn zeer benieuwd hoe ver Daan gaat komen tijdens de 16de Las Montage Holland profronde van Etten-Leur! We gaan het allemaal van dichtbij meemaken.