Van Tilburg-Bastianen

Van Tilburg-Bastianen, mobiliteit sponsor van de Las Montage Holland Profwielerronde Etten-Leur

Van Tilburg-Bastianen is dit jaar vol trots officieel mobiliteitspartner van de Las Montage Holland Profwielerronde Etten-Leur. Een wielerkoers rijden, met enkel 100% elektrische ondersteuningsvoertuigen, daar zetten we ons samen met Van Tilburg-Bastianen voor in. ‘Iets wat nog nooit is gedaan, dat gaat van Tilburg-Bastianen deze zomer bewerkstelligen samen met de organisatie van de Las Montage Holland Profwielerronde’ aldus Mark Schouwenaars, accountmanager zakelijke markt & fleetsales bij Van Tilburg-Bastianen. Het doel is om de mobiliteit van de grote wielerrondes in West-Brabant 100% elektrisch te ondersteunen en daarmee bij te dragen aan het verduurzamen van de wielersport. 

Als Škoda dealer zijn ze al jaren zeer betrokken bij het wielrennen in onze regio. Zo ondersteunen ze diverse lokale wielerrondes met hun auto’s en organiseren ze ook zelf ‘social rides’ onder de vlag van TB Fietst Mee. De band tussen Škoda en de wielersport is namelijk heel sterk. En de reden daarvoor is simpel. In 1895 startte Škoda namelijk met het produceren van… fietsen! Inmiddels is Škoda uitgegroeid tot een van de grootste automerken ter wereld, maar de liefde voor de fiets is nooit verdwenen. 

Daarom is Škoda al sinds 2004 aan de Tour de France verbonden als officiële autopartner en sponsor van de Groene Trui. Ook La Vuelta en meerdere klassiekers zoals Parijs-Roubaix en Luik-Bastenaken-Luik kunnen rekenen op de support van Škoda. En nu in 2024 kan ook de Las Montage Holland Profwielerronde Etten-Leur rekenen op deze support van Van Tilburg-Bastianen Škoda. Voorzitter Ronnie Buiks van de Las Montage Holland Profwielerronde Etten-Leur is erg blij met deze ontwikkeling; ‘Hiermee verduurzamen wij ons mooie evenement. Dit met medewerking van een gerenommeerd regionaal bedrijf. Een win-win gedachte. U gaat de schitterende duurzame auto’s  op 11 augustus door de straten van Etten-Leur zien rijden. Dit in combinatie met de beste renners van de wereld. Wat een uniek plaatje! We kunnen niet wachten als organisatie. Komt dat allen zien’.