Giulio Ciccone

Giulio Ciccone komt met de bolletjestrui op 20 augustus naar Etten-Leur!

Marco van den Beemt is dol op “klimmers” in de breedste zin van het woord.
Daarom moest de bolletjestrui, winnaar bergklassement, van de afgelopen Tour de France ook naar de Las Montage Holland Profwielerronde in Etten-Leur komen, zei Marco, vriend van de Profronde!
Dat ging niet vanzelf want Giulio Ciccone heeft na zijn goede Tour de France een heel druk programma. Maar Marco, ondernemer pur sang die vanaf het allereerste uur dankbare sponsor is van het wielerevenement, heeft daar zijn Italiaanse connecties voor aangesproken en zo is Giulio toch overstag gegaan. En zo werkt het, schouders eronder en een klein beetje meer inzet dan kan er veel.

Dus 20 augustus is in Etten-Leur te bewonderen, de man uit Italië die in 2019 de bergtrui en 3 etappes won van de Ronde van Italië en de bolletjestrui in 2023 in de Ronde van Frankrijk.
Naast de bolletjestrui is Giulio dit jaar ook nog winnaar van de 2de etappe in de Ronde van Valencia, 2de etappe in de ronde van Catalonië en de 8ste etappe én bergtrui in het Criterium de Dauphiné.
Giulio Ciccone van 20 december 1994 uit Chieti, Italië en rijdend voor Lidl-Trek is dus geen eendagsvlieg maar een steengoed coureur. Dat past helemaal bij de Las Montage Holland Profwielerronde Etten-Leur én zeker bij Marco van den Beemt van het 25-jarig jubileum van
TechnoSelect, onderdeel van de TechnoGroup!