De laatste voorbereidingen Dikke Banden Race

De grote renners zoals Mathieu van der Poel en Jordi Meeus en de bekende dames Annemiek van Vleuten en Demi Vollering krijgen hun aandacht, maar ook de allerkleinste onder ons mogen we niet vergeten. Zij zijn de toekomst en wie weet zit daar een toekomstige ronde winnaar en/of winnares tussen. Dat jonge grut dat alles geeft op hun eigen fietsje dat moeten we aanmoedigen, aansporen en daarna belonen voor hun inspanning.
De gele, groene, bolletjestruien voor de nummers 1,2 en 3 zijn reeds binnen en wat zijn ze weer schitterend mooi. Bruba Sport van dag één onze warme sponsor was wederom bereid om deze mooie shirts voor de kinderen beschikbaar te stellen. 
En heb je de bekers gezien, echt fantastisch mooi daar rijd je toch wel een tandje harder voor, om een van deze te bemachtigen. Ton en Jolanda van der Veeken van de fietsenzaak van der Veeken Tweewielers vonden zeker dat onze Etten-Leurse jeugd met deze bekers getrakteerd moesten worden. Dus ben je nummer 1, 2 of 3 geworden tijdens de race? Nou dan sta je er gekleurd op met een mooi shirt van Bruba Sport en een beker van Van der Veeken Tweewielers! 
Daar houdt het nog niet mee op want ieder deelnemertje krijgt een shirt én een rugnummer wat je mag houden. Ook krijgen alle kinderen een medaille, want het zijn tenslotte allemaal winnaars. Ook krijgt ieder deelnemertje een waardebon voor een gratis bolletje ijs van IJssalon Galateria Prego. Het allerlekkerste ijs in heel West-Brabant en omgeving komt van IJssalon Gelateria Prego en zij hebben 2 enorme mooie ijssalons in Etten-Leur, een op de Markt en een op de Geerkade. Dus smullen in Etten of op de Leur !  
En dan houdt het nog niet op want Fysiomore, waar jullie inschrijven, verloot nog een aantal sporttassen onder alle deelnemers van de Dikke Banden Race. Vorig jaar was de inschrijving binnen bij Fysiomore, maar dat doen we dit jaar lekker buiten op de hoek Anna van Berchemlaan-Bredaseweg. Wij als organisatie hebben er ontzettend veel zin in en wij hopen dat onze toekomst er net zo veel zin in heeft, alle ingrediënten zijn aanwezig!