M๐—ฒ๐—ฒ๐˜ ๐—ฉ๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ฒ! ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ

In 2020 had ik voor mijn opleiding een opdracht gedaan met betrekking tot stakeholders. De gezellige mensen uit het bestuur en de grootschaligheid van het event zorgden ervoor dat ik erg enthousiast was om bij deze leuke club iets te blijven doen.

Eind 2021 ben ik dan ook begonnen als bestuurslid PR & secretaris bij de Profronde. Ik houd me bezig met de socials, persberichten, de wielerkrant maar ook de sponsorlijsten en het verkrijgen vanย alle sponsoruitingen en deze op een goede manier verwerken. Op de dag zelf houd ik mij voornamelijk bezig met het hosten van alle meet & greets en probeer ik waar het kan de pers te woord te staan.

Het leukste en speciaalste moment wat ik tot nu toe heb meegemaakt tijdens de Profwielerronde, was toch wel om samen met onze hoofdsponsor Peter Kop en zijn vrouw, met een prive-jet naar Denemarken te vliegen om daar Jonas Vingegaard met zijn gezin op te halen. Dit was een te gekke ervaring en zeker voor herhaling vatbaarย ๐Ÿ˜‰

Mijn favoriete vakantieland is toch echt wel Griekenland.
Een goede combinatie van heerlijk eten, cultuur, zon, zee en ontspanning. Daarnaast vind ik het ook leuk om nieuwe landen en steden te ontdekken.

Mijn levensmotto is toch wel: Ik spaar geen centen maar momenten

Het lijkt me tof om samen met het gehele bestuur eens een ronde over ons eigen parcours te fietsen. Een goede teambuildingsactiviteit en opwarming voor augustusย ๐Ÿ˜‰