Deelname aan de Dikke Banden Race

De vakantie staat bijna voor de deur en daar gaan we weer volop van genieten. Als de vakantie voor de kinderen bijna voorbij is gaan we op zondag 20 augustus zeker ook genieten van de jongste onder ons. De laatste zondag van de bouwvakvakantie op 20 augustus, vindt de 15de editie van de Las Montage Holland Profwielerronde van Etten-Leur plaats én daar mogen onze jongste gasten zeker niet ontbreken, want Etten-Leur barst van het sportieve (fiets)talent!

Zou jij op 20 augustus ook een keer als een echte wielrenner of wielrenster aan een wedstrijd mee willen doen in Etten-Leur? Elk jaar op dezelfde dag dat de beroepsrenners en de dames hun wedstrijd rijden, is er dus ook een wedstrijd voor kinderen op hetzelfde parcours. Een wedstrijd waar jij ook aan mee kunt doen!

Gratis deelname
Je rijdt mee op je eigen gewone fiets. Een racefiets mag niet want die heeft geen dikke banden en we willen iedereen dezelfde kans geven. Je mag ook nog geen echte wielrenner zijn (een renner met een licentie bij de KNWU is dus uitgesloten). Een helm is verplicht, maar die stellen wij gratis ter beschikking. Daarbij krijg je een shirt met rugnummer en die mag je ook nog eens als herinnering houden. Het parcours waar je op rijdt is helemaal verkeersvrij en beveiligd. En het allermooiste, deelname is geheel gratis!

Voor inschrijving/deelname ga je naar de website www.profwielerrondeetten-leur.nl
Vandaaruit ga je naar het programma alwaar je de inschrijving voor de dikke bandenwedstrijd vindt.
Het gaat vanzelf, je wordt begeleid naar je categorie, jongen, meisje enz.

In elke categorie maken we een aparte uitslag op voor zowel de jongens als de meisjes. Voor de eerste drie kinderen van iedere categorie hebben we ook een beker. De winnaars van elke categorie melden we aan bij de KNWU en zij mogen meedoen aan het Nederlands kampioenschap Dikke Banden Race later in het jaar. Zoals je ziet, jij wil deze race niet missen! De overige kinderen gaan ook zeker niet met lege handen naar huis, want iedereen die meedoet is een winnaar!

Voor de allerkleinsten (2 tot 4 jaar) onder ons wordt er dit jaar wederom ook weer een loopfietswedstrijdje gesponsord door kinderdagverblijf ’t Blesje. Hiervoor opgeven kan ook op onze website.

Ben jij nu net zo enthousiast en wil jij op 20 augustus ook als een echte renner of renster aan de start staan? Meld je dan nu aan en onder de aanmoedigingen van opa, oma, papa, mama, je broers, zusjes, ooms en tantes bereik je uiteindelijk de finish op de streep aan de Anna van Berchemlaan.