𝗠𝗲𝗲𝘁 𝗧𝗼𝗺! 🙋🏻‍♂️

Hallo, leuk dat je dit leest! Ik ben Tom Vaane, 63 jaar oud, en woon in Bosschenhoofd: sinds 2017 betrokken bij de Profwielerronde. Daar zit ik in het bestuur als penningmeester, dus o.a. verantwoordelijk voor de begroting. Deze functie heb ik destijds overgenomen van René van Bakel, van administratiekantoor BM Finance, die nog steeds betrokken is bij het bijhouden van onze administratie.  

Het mooiste van het organiseren van de jaarlijkse Profwielerronde is wel dat ik het zie als één groot project waarbij we met het bestuur, leveranciers/horeca èn de vele vrijwilligers o.b.v. een strakke (financiële) planning toewerken naar die ene mooie dag in augustus. En als ik dan later hoor hoe onze gasten en het publiek langs het parcours de dag beleefd hebben, heb ik daar een heel voldaan gevoel over. 

Iets over mijn favoriete vakantieland. Door corona is er van reizen niet veel terecht gekomen dus heb ik vorig jaar een caravan gekocht en die op een prachtige mini-camping in Vrouwenpolder gezet, voor 7 maanden. En laat de afgelopen zomer nu net één van de mooiste zomers van de laatste jaren blijken te zijn! Genoten dus (keerzijde was wel dat het op onze Profwielerronde dag op zondag 14 augustus 2022 ook zo warm was). Ook dit jaar zal ik daar vaak naartoe gaan, samen met mijn vriendin José. 

Iets over mijn levensmotto .. die is, wel een beetje cliché wellicht,  … maar pluk de dag!! Daarnaast luister actief naar anderen, en vorm een mening, niet een oordeel. En heb respect voor de mening van een ander. 

De laatste vraag die gesteld werd was met wie ik wel eens een ronde over ons parcours zou willen fietsen en dat is met mijn hele gezin, inclusief kleinkinderen, en José natuurlijk! 

Zie ik u op zondag 20 augustus 2023 in Etten-Leur?